Plictiseala mare

A trecut weekendu'. Al meu a inclus si ziua de luni. Cel putin o parte din viata as vrea sa fie ca weekendu asta. De la terasa, la bar. Din dristor in tineretului, din tineretului in berceni. Hai si la o cafea in mall. hai o barfa. mai dezbatem o tinuta de dama, un corpu lucrat la sala, o zodie, o compatibilitate ceva.

Acum ce mai facem? Ce? mergem acasa? Pai e deja seara. Hai sa ne uitam la documentare. POLITICA. Luam o pizza. Bani suficienti n-avem, cardu nu merge. Ne facem de cacat cu monede de 50 bani. Ce vrei... nu merge cardu.

Ziua de duminica. de dimineta trezirea. unii matinali deja pe treaba...distractie pe hi5 . Ce chef de snitel la l'incontro am... mergem dupa bani in berceni. Snitel la l'incontro Ce? mergem acasa? Deja vu :)...

Luni. Ma trezeste telefonu pe la 11.30 . Baaa... vezi ca aia de pe hi5 e barbat. Bine ma. Lasa-ma dorm. Suna madre. Da, sunt sanatos, ceea ce va dorim si dumneavoastra. Pa. Vorbim. Ma trezesc. Sun colegii... Nu v-atzi saturat de munca? hai pauza de masa. ... ...

Maine nu e luni, e marti. Sunt un pic dezorientat. :)

Comments

2 Responses to "Plictiseala mare"

TarnacopulVesel spunea... 14 octombrie 2009 la 21:55

apropos de dezorientarea asta de marti... E una dintre cele mai tampite senzatii asta..., dar e fericire cand trece dezorientarea si aflii ca saptamana de munca e mai scurta si vine iar weekendul ala plictisitor dar al dracului de meseriash! :)

Shogun spunea... 16 octombrie 2009 la 22:11

da...dar lunea, din inertie, esti mai putin fericit :)... asa ca e mai buna alegerea cu joi si vineri ;). Da' si treaba asta face duminica mai nefericita, ca te obisnuiesti cu binele.

Trimiteți un comentariu

Find It