The others

Din toti oamenii care ajung aici, o treime cauta clipul si versurile de la "Balada lui Shogun" a lui Divertis :P. Pai atunci luati-le oameni buni.

versurile aici:

Balada lui Shogun
In ciclul 100 de filme legendare romanesti prin 50 de filme intr-unul singur la magazinul Victoria, Romania Film s-a hotarat sa prezinte singura coproductia megleno-romana: “Shogun”…

Frunza verde de alun
Auzit-ati de-un Shogun
Imbracat in kimono
Chinuit de libidou,
Ce sarea pe sapte cai
De striga Osaka: ‘Hai!’
Nimeni nu-l putea atinge
Putea sa ploua cu ninje
Ziua ningea, noaptea ningea
Dimineata ningea iara
Dar Shogun, barbat puternic
De ti-i vantura pe-afara.
[scartait]
Dar ce zgomot se aude?
Este mama lui Shogun
Care vine printre dealuri
Dupa ea tragand un tun
Tunu-i mic, dar dorul mare
Caci ea vine de departe
Ca sa-si vada acum feciorul
Azi Shogun cu multa carte
Cam asa.

Balada mamei lui Shogun:

Shogun, Shogun, Shogunas,
Dragul mamei copilas,
Nu ti-o fii dor Sarakan,
De micuta Kikusan?

Ca de asta am pornit
Si la tine am venit
C-aseara de dor si drag
Si-a facut sepuku-n prag.

Pai de asta-mi arde mie?!
Kikusane am o mie!

Corul fetelor kikusane samuraie:

Suntem fete samuraie
Nu va luati dupa straie
Nu-i matase naturala
C-or murit viermii in scoala
La vreo zece-n primarie
Le-or facut autopsie
Si-or vazut dupa striatii
C-au murit de radiatii

Tu razbuna-ne Shogune, ca s-avem haine mai bune…

Viata de caine :)

Din ciclu' viata bate filmu':




Videoclipu' e facut de mine asa ca scuzati spiritu' artistic. Personajele sunt autentice :).

Later edit:

NU SUNT EU

.

Concediu de 2 - 3 saptamani pe caz de sictir cronic.

Conducerea

Personalitate multipla

Am terminat Fallout 3. Din nou viata mea este lipsita de sens. Poate mai putin decat atunci cand am terminat Morrowind sau Oblivion, dar avand in vedere ca trec printr-o perioada extrem de anosta, eul meu virtual era aproape de nirvana.

Oricum sunt putin dezamagit. Pai cand am terminat Morrowind, mergeam pe strada si ma uitam asa cu superioritate la oameni. Ce stiti voi, muritori de rand!? Am unit triburile si marile case din provincia Morrowind, am indeplinit profetiile si am anihilat raul de la Muntele Rosu. Oamenii se balbaiau cand vorbeau cu mine... eram zeul reincarnat. In lumea reala, cacat, oamenii ma imbranceau in autobuz, prietena ma parasise. Eram mic si bicisnic. M-as fi dus prin cartierele rau famate ale Constantei sa impart dreptatea, numai ca aici nu-mi mergeau vrajile, si nici vrajeala. Iar sa ma bat cu sabia, nu mai aveam skill 80 la short sword. Asa ca m-am multumit sa ajut babele sa treaca strada.




Peste ceva ani au scos astia Oblivion. Adica un fel de iad din lumea aia. Cand am vazut eu trailer-ul: "In the Shadows of the Evil. From the ashes of an Empire. A HERO will rise.", am stiut ca e vorba de mine. Si asa pribeag, am luat calea Tamrielului pentru a apara provincia Cyrodiil de ororile Oblivionului. Pai ce fapte de vitejie am facut... L-am gasit eu pe feciorul din flori al imparatului... am batut campurile iadului. Pana la urma asta, adica fiul imparatului, s-a sacrificat pentru a-l distruge pe printul rau Mehrunes Dagon, reincarnat de pe taramurile Oblivionului. Si dupa toate astea astia l-au pus imparat interimar pe altu. Adica eu imi risc curu, omor fac si dreg, si la sfarsit felicitari si strangeri de mana. Asa, cam cum am luat eu bonusurile in ultimile luni.


Scarbit si frustrat de soricariile politice ale astora din Tamriel, am hotarat ca e timpul de o schimbare. Asa ca m-am apucat eu de Fallout3. Am crezut ca lumea dupa un razboi atomic se va schimba in cuget si simtiri. Da de unde. Astia nu au facut nimic constructiv pana nu am venit eu. Aaa, ba da, da era vorba de taica'miu, asa ca nu se pune. Mai ales ca si-a dat viata pentru un cacat de purificator de apa. Na... a trebuit sa continui eu ceea ce facuse pana atunci, ca daca era dupa restu, lasau totul balta. Asa ca bate-te cu mutanti si bea apa radioactiva. Pe unu l-am salvat si drept multumire "e o onoare sa te slujesc". La cacat cu onoarea, ca la sfarsit trebuia sa dam drumu la purificatorul pizdii, si cine intra acolo murea din cauza radiatiilor. l-am rugat eu pe asta care cica ma slujea, da asta mi-a tras-o original. "we all have our own destinies and yours culminates here. I would not rob you of that". Sa muori tu. Eu cred ca inainte de razboi era corporatist:)).

Am intrat eu acolo sa dau drumu la treaba. Da' m-am gandit ca oi scapa eu cumva. De unde... am murit. Au bagat un filmulet despre cum ma va tine minte lumea ca un mare erou ce am fost. Ofticat, am luat o salvare mai veche si le-am bagat un virus in purificator, dupa care am trimis-o pe una in locul meu. Normal ca aia a murit. Bulangii au schimbat filmuletu si acum cica nu am ales cale tatalui meu, si aia e adevaratul erou. Iar lumea s-a transformat intr-un cimitir ca de la virusu ala au murit aia de aveau mutatii... Hell. I's all about me!




Din putza gandirii

Sexul scuza mijloacele!

Motive

Trei luni. Trei luni fara tigari... uite cum s-au dus ele pe apa sambetii :(. m-am lasat de fumat cand am inceput un proiect la o firma. Oamenii aia nu m-au vazut niciodata cu tigara in gura.

Saptamana asta, cand am aparut locul de fumat, au facut o fata ..."Tu fumezi !!?", si eu am plecat capul vinovat "Da. Ma-m reapucat." . Sa vezi acolo putere motivationala ... Cum ?... nuuu!! ... inca mai poti ... renunta :)). Yeah right.

M-am mai lasat odata in facultate, dar am avut o derogare. Dupa sex aveam voie una bucata tigara, si cum in perioada aia "viata era pustiu", am zis eu ca o sa tina. Numai ca dupa o saptamana am inceput sa fac sex din ce in ce mai des. In fiecare zi, chiar de mai multe ori (tineretea...). Si cand faceam sex mai participa cineva. Adica de ala care implica doo persoane.

Dilema mea. Cineva acolo sus ma iubea sau facea misto de mine :)) ?

Habibi

Stai si tu dimineata, sau, ma rog, in momentele tale de relaxare, fumezi si iti bei cafeaua. Adica atunci cand bei cafea si fumezi ai o mana ocupata cu tigara, si cealalta mana cu ceasca de cafea. Se presupune ca e un moment de relaxare extrema. E momentul TAU, nu? Oricum, NU vrei sa fii obstructionat in vreun fel.

Eeee, tocmai atunci se trezeste cineva ca vrea sa te tina de mana, sau sa te pupe, sau sa te cocoloseasca cumva (doar cand exista cineva :) ). Nu mai vorbesc de cazurile cand ti se suie in spinare, sau iti sufla in ureche. Poate ca atunci cand iti tugui (sau tuguiesti, habar n-am) buzele sa sorbi din cafea, femeile interpreteaza altceva. Si dupa ce ai baut, te trezesti ca-i dai cu capu-n barbie uneia care doar ce vroia sa te pupe. "Scuza-ma . N-am fost atent". Ea acuma e imbufnata ca esti un mitocan si nu stii cum sa te porti cu o femeie.

In ceea ce ma priveste sunt resemnat. Am trecut prin situatii, si sunt sigur ca, in continuare, cel putin din punctul asta de vedere, viata nu ma va proteja. Dar ce ma omoara si mai tare sunt numele de animalute si porecle "dragute" gen ursulet, caprioara, ciuci. Le aud peste tot. se pare ca nu esti intr-o relatie serioasa daca nu te numesti altcumva decat te stie toata lumea. Daca-mi place "chicken filet" nu inseamna ca trebuie sa suport apelativul "pui". Iar daca vrei sa fii cu adevarat snob ai de ales intre dovlecel si miere, sau mai pe romaneste pumpkin si honey. Aaaa si "iubi". Cum am putut sa uit de "iubi"? Oamenii astia nu sunt deloc originali, ce dracu. Eu, de exemplu, sunt interesat de cultura araba. Cred ca atunci cand o sa fie cazul, eu o sa cer sa mi se spuna habibi. Am hotarat. Nu e bine? (sper sa fie si la masculin tot la fel, daca nu, habib) :)

Referitor la asta, am eu o curiozitate bolnava. Oare cu il alinta prietena pe Banel Nicolita? Banelee... zi ma baiatule, sa mor si eu fericit.

Plictiseala mare

A trecut weekendu'. Al meu a inclus si ziua de luni. Cel putin o parte din viata as vrea sa fie ca weekendu asta. De la terasa, la bar. Din dristor in tineretului, din tineretului in berceni. Hai si la o cafea in mall. hai o barfa. mai dezbatem o tinuta de dama, un corpu lucrat la sala, o zodie, o compatibilitate ceva.

Acum ce mai facem? Ce? mergem acasa? Pai e deja seara. Hai sa ne uitam la documentare. POLITICA. Luam o pizza. Bani suficienti n-avem, cardu nu merge. Ne facem de cacat cu monede de 50 bani. Ce vrei... nu merge cardu.

Ziua de duminica. de dimineta trezirea. unii matinali deja pe treaba...distractie pe hi5 . Ce chef de snitel la l'incontro am... mergem dupa bani in berceni. Snitel la l'incontro Ce? mergem acasa? Deja vu :)...

Luni. Ma trezeste telefonu pe la 11.30 . Baaa... vezi ca aia de pe hi5 e barbat. Bine ma. Lasa-ma dorm. Suna madre. Da, sunt sanatos, ceea ce va dorim si dumneavoastra. Pa. Vorbim. Ma trezesc. Sun colegii... Nu v-atzi saturat de munca? hai pauza de masa. ... ...

Maine nu e luni, e marti. Sunt un pic dezorientat. :)

7800 days of Spring, Summer, Autumn and Winter

Ma chinui de mult sa vad "500 Days of Summer". Filmu asta contine 80 % din lucrurile penibile sau durerose care mi s-au intamplat (mai pot sa patentez restul de 20%). M-am uitat la el cu perna pe cap ca la un film de groaza :)).

Pe IMDB din 14 mii de voturi pana acum, 10 mii au fost barbati. Se pare ca e bine documentat :)). Si din astia cei mai afectati sunt aia intre 18 si 29, cam 7300, asa.

Deci. Daca pana acum mi s-au intamplat toate lucrurile alea naspa si dureroase din film, si chiar in plus, nu mai ramane decat sa mi se intample si lucru ala bun :).

Eram odata IT ist in Constanta

Eram odata trecut in telefonale diversilor oameni Shogun-calculator, sau Sogun-programe sau si mai simplu Calculator. "BineAnteles" alaturi de celelalte numere foarte importante: Salvare, Politie, Gigi-instalator, Costel-tamplar, Coca-coafor. Nu mergeam cu rucsacul la servici. Aveam o borseta. Prima era de aia de fas, sau ce cacat de material e ala, si dupa aia de piele. In borseta un set de diskete (de abia aparusera stik-urile si erau scumpe), un set de CD-uri, o surubelnita stea si una cruce :)). Borseta de piele si acum o mai am. Sta la mine pe birou plina cu maruntis de 10 si 50 de bani.

Eram eu mandru nevoie mare ca uite dom'le ce bine e sa fii important, sa te sune lumea sambata sau duminica, sau la 11 noaptea cu diverse probleme. Soguuunn am garda financiara maine si nu imi merg programele. Vino urgent ca platesc oricat. Oricat asta nu era ORICAT, era o suma fixa, dar na, eram bucuros ca slujeam patria.

Eram odata cu prietena la un suc, si cineva avea garda a doua zi, se stricasera programele, nu putea scoate situatii, cazuse reteaua... diverse. Incercam sa-i explic femeii...
- Baaa am intalnire. Nici nu stii cat de greu e sa obtin una.
- Nuuuu ia-o si pe fata si vin-o incoa. Hai ca vin eu sa va iau.

Ma gandesc eu ca asta o sa vina cu BMW ul si fac si eo impresie :)). Si am zis da. Asta, adica fata, era uda toata. Adica sambata seara in timp ce toata lumea era relaxata si se distra pe la cluburi si terase, ea era intr-un birou, inconjurata de calculatoare, o contabila crizata, si unu' care ar fi trebuit sa fie partenerul ei. Minunat.

Lasa, ca dupa o saptamana contabila asta stresata s-a dus la doctor pe motiv de diverse disfunctii. si doctorul i-a zis.. Esti stresata, ia de-acilea Xanax. Dupa doua zile de Xanax, a avut iar control. astia vorbeau de amenzi de zeci de milioane si ea aduna floricele pe campii :)).

Nu eram singurul ITst. Eram o breasla. Ne strangeam si barfeam clientii.
- Aia, o scartara. Ii faci o gramada si cand sa plateasca, incepe sa se planga ca e mult.
- Da ma, s-o f#t in gura, si mie mi-a facut asa, da' eu nu ii mai raspund.
- Da' ati vazut-o ba pe fica'sa. Buuuuna.
- Sa mor, de asta am iertat-o :)).

Si veneau sarabtorile de iarnaaa. Clientii nostri aveau copii. Copiii vroiau calculatoare, sau vroiau sa-si schimbe calculatoarele. Asa ca parintii apelau la noi. Era o arta sa stii ce fel de calculator se potriveste unui copil. Mai intai venea parintele cu copilu. Asa cam ca la doctor :). Ori carcasa, monitorul si boxele trebuiau sa se asorteze cu vopseaua de pe pereti. Sau nu conta culoarea, dar trebuia sa aibe luminite albastre. Sau trebuia sa joace counterstrike in retea cu colegii de clasa si avea nevoie de placa video, RAM si procesor mai scumpe. Sau se uitau la filme si vroiau monitor mare. Deci nu era asa treaba de mantuiala :) .

Acum noi comandam piesele la magazin. Puteam sa comandam calculatorul dirrect asamblat, fara costuri suplimentare, dar nu. Luam componentele si le asamblam ca pe lego in fata copiilor sau parintilor. Adica dura ceva, dar se uitau aia ca la spectacol la noi :))). Si unde ai invatat sa faci asta? La facultate? Ce facultate ai facut? Vezi tata, daca inveti ajungi si tu la facultate de asta, si o sa stii si tu sa asamblezi calculatoare. (nu mare afacerist cu ditamai depozitul, si cu X5 la poarta asa ca tactu :)) ).

Dupa sarbatorile de iarna e strangeam ca dupa plugusor. Tu cat ai facut? Cui ai facut. Sa mori tu... nu te cred. :)).





Ieri m-a sunat tanti contabila cu xanax-ul. Chiar daca au trecut atatia ani, si-a inchipuit ea ca as putea sa o ajut pe o prietena de-a ei din Bucuresti cu calculatorul. Cica plateste ORICAT :)))).

Dezvoltarea unei personalitati de rau platnic I

De cand se apropie sfarsitul lunii X, si implicit inceputul lunii x+1, sunt contactat de diversi oameni, care pe langa urari de bine si aprecieri, ma anunta ca sunt dator. Nu moral...financiar. Acesti oameni reprezinta interesele a doua banci, o administratie de bloc, o firma de telefonie mobile si o sora (care se reprezinta pe ea) :).

Un cineva slab de inima s-ar speria, dar nu eu. Eu am credite cam de cand am dreptul sa fac credite... poate cativa ani dupa, dar nu multi.

Primul meu credit l-am facut ca aveam diverse datorii. Tot trebuia sa iau de la unu si sa dau la altu, si atunci am zis: hai sa fiu dator intr-o singura parte. Mai imi rezolv si din probleme si dau cate putin in fiecare luna. Asa ca... m luat girant un coleg de servici mai naiv, am falsificat copiile dupa cartile de munca, in trei zile am parasit cladirea bancii cu vre-o 11 milioane, in aplauzele ofiterului de credite ("programatorii astia, stiam eu ca aveti salarii mari :))").

Mi-am facut eu calculele... pentru datorii atat... de rezerva atat... deci mi-as mai permite si o placa video ###. Pai daca tot am banii la mine, hai ca merg acum la magazinu' cu bunatati. L-am luat si pe girantu' cu mine si hai.

Eu nush' ce s-a intamplat inauntru, dar cand am iesit de acolo aveam o placa video #$$$#$$$ (printre cele mai puternice la vremea respectiva), un joc original Morrowind, un sistem audio 5+1 al doilea ca performanta din gama Logitech... aaa... si vre-o 800 mii lei din credit. Asta de era cu mine ramasese prost. Nu numai ca nu imi plateam datoriile dar deja facusem si mai multe :)).

In prima faza nimeni, nici macar eu, nu a inteles DE CE? De abia dupa cinci luni am priceput esenta a ce s-a intamplat si de ce s-a intamplat. Pai hai sa explic. Avand placa video calumea si sistem audio performant, 5 luni de zile eu am jucat Morowind. Asta a avut ca rezultat economii din mai multe puncte de vedere. Nu mai ieseam din casa, deci nu mai cheltuiam bani. Prietenii nu ma mai suportau, pentru ca vorbeam doar de jocul ala tampit, deci nu ma mai sunau sa iesim, deci iar economii. Prietena m-a parasit (n-am suferit prea tare), iar economii.

Dupa 5 luni de Morrowind platisem toate datoriile, aveam si bani de rezerva, aveam placa video performanta, aveam sistem audio 5+1 tare...aaa... si inca un an si oluna de rate (care oricum le-as fi avut si daca nu imi cumparam diversele). Deja par un om responsabil, nu?

Pe cealalta parte, relatia dintre mine si banca se baza pe intelegere si respect reciproc. Cum intarziam cu plata ratei, cum sunau astia. Cum sunau astia, cum ma cacam pe mine. Si tot asa de 18 ori :). Tot urlau ei ceva de biroul de credite, care am presupus eu ca e un fel de calau, baubaul suprem. Dupa trei luni de plata a ratelor, mi se parea ca platesc de cand m-am nascut, si cand ma uitam la inca un an si trei luni inainte, mi se facea parul maciuca, dar chiar si asa timpul nu sta si a venit luna 17.

Bineinteles ca in luna 17, m-a lovit ca as mai avea nevoie de bani. Pai tot termin creditul asta, hai ca mai fac unu. Am platit eu in avans ce mai aveam m-a prezentat iar la credite. Vreau bani.
Ca sa vezi, chiar daca intarziasem aproape in fiecare luna cu plata (de vreo 2 ori chiar depasisem 30 zile), eram un platitor model. Asta se traduce ca as fi putut sa iau de vreo 5 ori suma care am luat-o initial fara girant. Dar trebuia sa vin cu cartea de munca in original.
Auzi tanti, dar daca iau doar suma de data trecuta? dar daca vin si cu girant? pot sa aduc doar copie dupa cartea de munca conform cu originalul? Nu? Ok. :))



De-a lungul scurtei mele vieti s-a dovedit ca investitia in sistemul audio si-a scos banii inzecit: petreceri la Valsan (Propr'etaru'), petreceri la Luiza ( cealanta propr'etara), revelioane la Valsan, revelioane la Luiza, vizionari de filme la Valsan (au fost si la Luiza, da' mai putine), momente fierbinti, marturisiri, minciuni, lacrimi si la Luiza si la Valsan, si TOATE cu ajutorul, sau pe muzica ambientala redata cu succes de sistemul meu 5+1 Logitech. O daaa :)).

Find It